lees meer

INTERNSHIP AT CHILLI

07-06-2015

Ik ben Marlies Verbeken en stel me graag even aan u voor. Als laatstejaarsstudente graphic design aan de Arteveldehogeschool stapte ik de wereld van Chilli binnen, een avontuur waar ik direct in meegenomen werd.

lees meer

DDW14

31-10-2014

Wij trokken er met ons team naar DDW in Eindhoven en genoten van een inspirerende mix slimme oplossingen, inventief ontwerp en nieuwe perspectieven.

lees meer

Palliatieve zorg

29-09-2014

Palliatieve zorg Gent-Eeklo wil bijdragen tot een kwalitatieve palliatieve zorg zodat patiënten en hun familie de laatste dagen zo optimaal mogelijk kunnen doorbrengen, en dit in een omgeving die zij verkiezen.

lees meer

Julienne & Marie

09-09-2014

Julienne snijden, au bain marie,... de keukentermen die ons inspireerden voor de creatie van gezellige naam voor een schitterend concept.

lees meer

Een zomerse teambuilding

01-09-2014

Om even wat creatieve inspiratie bij te tanken en ons kantoor even vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken organiseerden we een boottocht op de gentse wateren.

lees meer

Ontwerp logo & website voor .GENT

31-07-2014

De mooiste stad van Vlaanderen krijgt met .gent haar eigen domeinextensie. De alombekende extensies .BE & .com krijgen vanaf 2014 gezelschap van veel nieuwe varianten, waaronder .GENT

lees meer

Cloud typography

11-06-2014

Bij Chilli zijn we gepassioneerd door lettertypes en hechten we  steeds veel belang aan het typografische aspect, zoals je kan zien aan onze logo's & websites. Dankzij Cloud.typography kunnen we dit ook technisch mogelijk maken..

lees meer

Bo Architectuur

05-06-2014

Bo Struyf is een jonge architecte met een hedendaagse visie op architectuur. Chilli vertaalde haar hedendaagse visie in een speelse huisstijl ...

lees meer

Big Dynamic

20-05-2014

Een agenda vol workshops, voordrachten en informele momenten die dynamische mensen kunnen (w)inspireren. Voor de grafische invulling (lees: uitstraling) van dit project zagen de organisatoren Chilli als de geknipte partner.

lees meer

Aerosleep: Not a game!

15-05-2014

AeroSleep ontwikkelt slaapproducten voor de allerkleinsten. De producten van AeroSleep zorgen ervoor dat uw baby vrij kan ademen, in een veilige en gezonde slaapomgeving.

lees meer

Chilli Kalender

01-01-2014

Jaarkalenders … Ze worden vaak gescheurd, beklad, omgedraaid, weggegooid of vergeten. Als ze dan toch ergens een plaatsje krijgen, hangen ze het hele jaar in het zicht. Waarom maken we hier geen designobject van?

lees meer

‘Animal Logo’ boek

11-11-2013

Onlangs ontdekten we dit kleine boekje in de brievenbus. ‘Animal Logo’ is een collectie van inspirerende dierenlogo's en -symbolen. Het bevat 266 logo's, waaronder 3 van Chilli.

Meer nieuws op:
T I F