Big Dynamic

gepost op 20-05-2014

A network event filled with (w)inspiration

Big Dynamic is een evenement georganiseerd door een tiental toonaangevende ondernemers. Het is een evenement waar onderwerpen als economie, lifestyle, sport en cultuur een perfecte symbiose vormen. Op de agenda van Big Dynamic staan tal van workshops, voordrachten en informele momenten die dynamische mensen kunnen (w)inspireren.

Voor de grafische invulling (lees: uitstraling) van dit project zagen de organisatoren Chilli als de geknipte partner.

Ja, ook een evenement moet onder een vorm van 'branding' naar het publiek worden gebracht. Een duidelijk en sterk logo zorgt voor een herkenbare basis. We ontwierpen een dynamische vorm met een mooie typografie en een sterke kleur om de waarden van het evenement te symboliseren.

Het rijk gevulde en gevarieerde programma werd overzichtelijk gestructureerd aan de hand van een brochure in pocketformaat. En een handige postkaart per activiteit maakt het mogelijk om elk project individueel te promoten.

Daarnaast verzorgden we een duidelijk signalisatieplan en enkele inspirerende gadgets. Als eyecatcher op het binnenplein van 3square Village - de locatie van het evenement - pronkte een reuzenballon die perfect fungeerde als meetingpoint voor de talrijke bezoekers.

Na het succes van deze eerste editie volgt er ongetwijfeld een vervolg. En met deze stevige grafische basis kan dit project ook volgend jaar rekenen op de juiste uitstraling.

terug naar overzicht.